Produk untuk potensi: bagaimana untuk meningkatkan potensi melalui pemakanan?

Lelaki lebih suka untuk tidak bercakap tentang masalah mereka dengan potensi, dan mereka jarang berpaling kepada doktor tentang perkara ini. Masalahnya memang sangat halus, tetapi selalunya hampir mustahil untuk menghapuskannya tanpa menentukan puncanya. Oleh itu, jangan malu untuk mendapatkan bantuan daripada doktor, tetapi untuk menguatkan rawatan yang ditetapkan, untuk menyokongnya, produk yang mempengaruhi potensi dalam erti kata yang paling positif akan membantu.

Punca dan penyelesaian masalah intim

lelaki merawat mati pucuk dengan makanan

Pada tahun 2011, syarikat itu, yang ditauliahkan oleh Bayer HealthCare, menjalankan tinjauan dalam talian yang mewakili antarabangsa mengenai kehidupan seksual lelaki SatisFACTS dan mendapati bahawa ramai daripada mereka merasakan tekanan perubahan keadaan - melambungkan jangkaan pasangan untuk memenuhi keperluan intim mereka, penilaian terhadap kemampuan diri sendiri dengan bantuan media dan lain-lain. Hanya separuh daripada responden percaya bahawa mereka memerlukan ubat untuk merawat masalah mati pucuk bagi meningkatkan keyakinan diri. Yang lain memilih suplemen pemakanan (suplemen aktif secara biologi) sebagai kaedah popular untuk membetulkan dan mencegah gangguan libido. Artikel saintifik mengenai perkara ini diterbitkan pada 2017 dalam jurnal pasaran ubat dan teknologi perubatan.

Apakah makanan yang boleh meningkatkan potensi?

makanan laut untuk potensi

Komposisi makanan tambahan yang sama selalunya termasuk ekstrak tumbuhan, herba, serta buah-buahan, beri dan komponen lain. Sudah tentu, kaedah alternatif untuk merawat disfungsi erektil tidak dapat mengatasi masalah di atas katil sendiri, tetapi mereka boleh melengkapkan terapi ubat dan meningkatkan keberkesanannya. Berikut adalah beberapa produk yang lelaki harus bersandar pada:

Makanan laut

Semua jenis sotong, udang, tiram dan sotong mengandungi sejumlah besar zink dan selenium, yang penting untuk mengekalkan kekuatan lelaki. Zink diperlukan untuk penghasilan sperma dan hormon lelaki, fungsi normal prostat, dan selenium meningkatkan motilitas sperma, kualiti ejakulasi dan libido.

rempah ratus

Hampir semua rempah yang sedia ada mempunyai kesan yang baik terhadap potensi, kerana ia mengandungi minyak pati. Buah pelaga, adas, halia, buah pala, anise, kayu manis, selasih boleh membawa manfaat terbesar kepada tubuh lelaki.

lobak

Tanaman akar yang terkenal dan popular pada abad yang lalu ini mengandungi sejumlah besar kalsium, serta vitamin A, PP, kumpulan B, dan asid suksinik. Turnip terkenal dengan keupayaannya untuk merangsang aktiviti jantung, dan ia adalah jantung yang bertanggungjawab untuk mengisi zakar dengan darah.

Sayang

Produk lebah ini mempunyai komposisi kimia yang kaya sehingga ia membantu "dari segala-galanya. "Ia mengandungi vitamin A, E, K, C, kumpulan B, pelbagai garam mineral, dan bahan berguna lain. Kesan positif produk ini dalam mengekalkan kesihatan reproduktif telah terbukti. Adalah dipercayai bahawa jeli diraja dalam komposisinya meningkatkan kualiti sperma. Walau bagaimanapun, anda perlu berhati-hati dengan madu, kerana ia adalah produk yang sangat alergenik.

coklat

Produk ini sangat menyukai kanak-kanak, dan orang dewasa tidak menolak untuk makan sekeping atau dua, kerana pencuci mulut ini menceriakan dan memberi tenaga. Ini semua tentang bahan tonik theobromine yang terdapat di dalamnya.

Bagaimana untuk meningkatkan potensi lelaki melalui pemakanan? Secara umum, anda perlu makan secara seimbang dan rasional. Menu mesti mengandungi daging dan ikan, kaya dengan protein, yang diperlukan untuk pengeluaran testosteron hormon lelaki utama. Telur, terutamanya puyuh, sangat berguna untuk potensi. Tetapi dengan alkohol anda harus berhati-hati. Dalam dos yang kecil, ia meningkatkan potensi, meningkatkan daya tarikan, dalam dos yang besar ia bertindak sebaliknya, dan dalam jangka panjang membawa kepada mati pucuk.